Webshop: Cd med posten
Medicine Melodies
Et dansk initiativ for mental sundhed

Cd med postenStreamingDownloadKunst

Cd med posten

Alfa Omega

Kunstner: Kristian Marcussen Trio
Udgivelsesår: 2004

Musikken til Alfa Omega blev komponeret fra år 2000-04. Både begyndelse og slutning og mange nuancere herimellem, ja endda nuancere af farven grå, bliver fortolket på dette album. Genren er jazz, men inspirationen er hentet især i klassisk musik, da Kristian Marcussen har en klassisk baggrund, idet han spillede mest klassisk i sin barndom og på musikkonservatoriet i København.

Morten Lundsby, på akustisk bas, er en anvendt bassist på den danske jazzscene, og hans spil er lyrisk og velovervejet, på en måde hvor det spontane får liv og glød.

Martin Roy Wade er en indlevet trommeslager, der spænder fra at være fnuglet til ekspressiv, til tider begge dele på en gang. Mange kender ham også som mester af den amerikanske jazzsang, hvor han bl.a. synger med sin eget jazzgruppe, og med højt anerkendte Big Bands, herunder Ib Glindemans Orkester.

Alle numre er komponeret af Kristian Marcussen.

My Soul Is Filled With Peace

Kunstner: Kristian Marcussen Trio
Udgivelsesår: 2008

Der er en udsøgt ro på dette album. Kristian Marcussens klaverspil træder tydeligt frem i et udsøgt og fredfyldt akkompagnement af Morten Lundsby på bas samt Martin Roy Wade på trommer. Af de mange tilbagemeldinger, trioen har fået fra lyttere, siges det, at dette album har en særlig fred, og er ideel til afslapning eller meditation.

Alle numre er komponeret af Kristian Marcussen.

Conversations - musik til vægttab

Kunstner: Kristian Marcussen
Udgivelsesår: 2008

Denne maxisingle er produceret for dig, der ønsker at tabe dig.

Musik har dog generelt ingen etikette, så kan du lide musikken, så kan du høre den uanset om du ønsker vægttab eller ej. Det er nemlig oplagt at bruge den som psykodynamisk meditationsredskab, hvor du lader tankerne følge musikken, mens du hører musikken, som er bygget op efter en særlig metode. Udgangspunktet er vægttab, men du kan følge udviklingen på albummet til andre gode forsæt, f.eks. rygestop eller regulering af anden adfærd.

Kristian Marcussen har komponeret og produceret musikken, og Josefin Lykken spiller violin.

Exclusive Jazz

Kunstner: Exclusive Jazz
Udgivelsesår: 2010

Denne maxisingle indeholder 5 velkendte jazzhits, hvoraf de 3 er med den fantastiske jazzsanger Matin Roy Wade. Bandet ledes af Kristian Marcussen, som også spiller klaver. På bas er Bjarne Christen og på trommer Martin Klausen. Begge har spillet en lang række koncerter, bl.a. med Sigurd Barrett

Maxisinglen indeholder:
1. Night An Day
2. One Note Samba
3. Blue Moon
4. C Jam Blues (instrumental)
5. Satin Doll (instrumental)

Af ophavretsmæssige årsager kan du ikke høre denne maxisingle fra denne hjemmeside.

Medicine Melodies - Tlf.: 71 92 00 01 (Træffes bedst hverdage ml. 10 - 16)