Egne erfaringer som psykiatribruger: Pianisten og psykiatribrugeren bag hjemmesiden
Medicine Melodies
Et dansk initiativ for mental sundhed

Pianisten og psykiatribrugerenMin historieSådan bruger jeg musikAmbassadør for En af os

Pianisten og psykiatribrugeren bag hjemmesiden


Foto: Mette Munch

I mange år har jeg spillet musik. Jeg har spillet koncerter og udgivet flere albummer med musik.

Pludselig blev jeg ramt af en psykose. Jeg har kæmpet og kæmpet for at være sund og rask, for at slippe af med min diagnose. Det var svært at holde musikken vedlige, eller rettere lade den udvikle sig som årene gik. Livet handlede for mig pludselig om sygdom, medicin, begrænsninger og accept af apati og stort søvnbehov, mere end det handlede om at glædes ved at beskæftige mig med en gave, jeg har fået, nemlig evne til at spille klaver.

Jeg måtte slås med frustration over dels begrænset lyst og mulighed for at spille, dels at leve med tilbagevendende psykoser, angst og tendens til depressivitet.

Helt fra begyndelsen har jeg vidst, hvordan jeg gerne ville have psykiatrien var, og hvordan jeg selv ville være som menneske. Jeg ville holde fast i mig selv, og jeg ville reformere psykiatrien. Med tiden har dette ønske udspecificeret sig en smule i retning af at ville bidrage til verden med netop det, jeg kan bidrage med, og som der måske også er brug for, at jeg bidrager med.

Derfor tilbyder jeg min musik og min ekspertise i form af denne hjemmeside. Jeg tilbyder også koncerter og foredrag samt deltagelse i initiativer inden for musik og mental sundhed.

Medicine Melodies - Tlf.: 71 92 00 01 (Træffes bedst hverdage ml. 10 - 16)